The final word Secret Of Hund Portræt Maleri

Uncategorized

Husejere og lejere, der er på udkig efter en professionel til hjemmetjeneste, har mange onlineindstillinger, men der er få websteder, der har kvalitet over kvantitet. De fleste steder er bare knudepunkter, hvor forespørgsler sjældent filtreres af et menneske og sendes til den relevante kilde. Dette kan frustrere både slutbrugeren, der virkelig har brug for en professionel til hjemmetjeneste og den professionelle service, hvis han eller hun har lyst til, at de bliver narret af hjemmesiden. Så hvordan kan du finde et pålideligt serviceprosite? Mens næsten alle websteder fører dig til en eller flere hjemmeserviceforespørgsler, er Contractor Pro Guys den første natur til at tjekke proffen selv på en række måder. For det første vil du helt sikkert gerne sikre dig, at servicepersonalet er licenseret og forsikret – uanset om du lejer en rengøringsservice eller en entreprenør i fuld skala. Du ønsker aldrig, at en ulykke skal ske i din bolig og have et problem ned ad vejen. For det andet skal servicefirksomheden være kyndig inden for sit felt. Du ønsker ikke at ansætte en fyr, der bare maler som en hobby i weekenderne. Fagfolk skal være inden for det specifikke felt. Tøv ikke med at ansætte et helt nyt firma, da alle skal starte et sted, men de med mange års erfaring har vist, at de har fået det til i denne hund at spise hundeverden. For det tredje, kontroller referencerne til serviceprofilen. Dette kan være let at gøre med teknologi, da der er mange steder, f.eks. Yelp og Manta, der tilbyder anmeldelser af leverede tjenester. Tjenesteydere kan også have porteføljer, inklusive vidnesbyrd og billeder fra tidligere job.

Stevie, en blandet hund, ser overrasket ud. I starten fotograferede Vieler Lotte og hans venner og naboers hunde. Men efterhånden som hans fotos blev mere og mere populære, begyndte andre mennesker at ansætte ham til at tage portrætter af deres kæledyr. De fleste af portrætterne er taget i hans studie i Waltrop, Tyskland. Han vil have, at hundene skal være så behagelige som muligt, så efter at have mødt dem giver han dem så meget tid, som de har brug for at gøre sig hjemme. “Efter det begynder jeg at fodre hunden med hans yndlingsbeder for at blive hans bedste ven i de næste 30 minutter,” sagde Vieler. Scampi, en blandet hund, viser sine chompers. Sig appelsin! Lotti Labrador er klar til en belønning. De fryserammer, du ser her, er taget i slutningen af ​​en typisk portrætoptagelse – en belønning for hunden for at holde stille og være en god dreng (eller pige). Vieler vil tage ca. 30-50 af disse billeder – et billede til en godbit. Han bruger tørre godbidder, fordi de ikke holder sig til hans hånd, og de er lettere at gørekaste. Plus, siger han, de ser bare bedre ud på billeder. Hans studie er enkel. Alt, hvad han har brug for, er en flash med en paraply bag ryggen. Et lille antal hunde – ca. 5%, Bestil portrætmaleri sagde han – bliver bange for blitz. Hvis Vieler bemærker stress, stopper han med at skyde med det samme. Han ønsker ikke, at nogen af ​​dem skal lide. Og han sagde, at en stresset hund ikke spiser godbidder alligevel. Donna og Friede, Rhodesian Ridgebacks, konkurrerer om den samme godbit. Fra venstre: Cody, en blandet race; Luna, en Staffordshire-terrier; og Ava, en amerikansk pit bull terrier. For det meste, sagde Vieler, skuddene er en leg, og de hunde, han arbejder med, er næsten altid på deres bedste opførsel. Der er sandsynligvis en god grund til det. “Alle modeller opfører sig, fordi jeg er fyren med godbidderne,” spøger Vieler. Christian Vieler er en fotograf med base i Waltrop, Tyskland. Hans bog “Forkæl!” er nu tilgængelig. Følg ham på Facebook og Instagram.